Werk aan de Winkel!

SAMENWERKEN & FOCUS

Elke opdracht of project heeft een eigen verhaal. Een aantal daarvan deel ik graag met jullie. Lees je mee?

Project zinvol.

Voor zinvolle teksten en projecten.

WAT DOE JE NU PRECIES, LIEKE? 

Met het starten van een eigen bedrijf eind vorig jaar, kwam ik erachter hoeveel werk het is om dit goed neer te zetten. Een huisstijl, een website, goede foto’s… En o ja, ook iets met eigen teksten.

GELUKKIG WAS ER HULP!

Ruud (Pixelboxmedia) maakte een mooie site, Eva (Watjezietbenjezelf) zorgde voor professionele foto’s en dankzij Neeltje (Origineeltje) werd ik steeds opnieuw geprikkeld om mijn concept goed uit te werken. Ik realiseer me nu, krap een half jaar later, hoe fijn het is als je mensen om je heen verzameld waar je goed mee kan samenwerken. Vertrouwen. Eerlijk zijn. Elkaar iets gunnen. En dat is precies de aanleiding geweest voor twee snelle vervolgstappen…

JOUW SOCIAL STUDIO

“Hé Lieke, doe jij ook iets met social media?”. Een veel gestelde vraag vanuit klanten: het overnemen van hun social media beheer. Zowel Ruud als ik werken vanuit eigen expertises met diverse ondernemers samen. Websites, brochures, columns, blogs… Genoeg invalshoeken, waarin Ruud en ik steeds meer met elkaar gingen samenwerken.

Toen eind vorig jaar deze vraag voor de zoveelste keer werd gesteld, besloten we hier iets mee te gaan doen. Als onze klanten hiernaar vragen, dan betekent dit dat er echt behoefte aan is. We zijn gaan bedenken hoe we dit het beste konden gaan aanpakken…

Social media content creatie & strategie vinden we beide erg interessant. Na een aantal brainstormsessies, natuurlijk ook weer met Eva & Neeltje, maar ook met hulp van anderen  besloten we dit idee uit te werken tot een sterk concept.

In maart zaten we opnieuw aan tafel: deze keer bij de Kamer van Koophandel. Een VOF is een feit, de handtekening is gezet. Jouw Social Studio verzorgt met aandacht social media voor ondernemers, waardoor zij de aandacht kunnen houden op hun dagelijkse werkzaamheden.

De Werkwinkel

Tijdens dezelfde periode eind vorig jaar, viel ook steeds vaker het grapje: “wat als we echt daadwerkelijk kunnen samenwerken?” Letterlijk. Niet maar enkel in opdrachten, bij iemand thuis of bij een ander op kantoor, maar echt samenwerken vanuit onze eigen werkplek. 

Samen met Eva (Watjezietbenjezelf) en Neeltje (Origineeltje) bedacht ik het volgende concept uit, dat aansluit bij mijn eigen bedrijf en Jouw Social Studio. De Werkwinkel is namelijk een plek waar creatieve ondernemers samenwerken. Aan een lange tafel, met lekkere koffie. We verkopen er onze producten en bieden vanuit deze fijne locatie onze diensten aan. 

En dat werkt: we sparren met elkaar over die ene opdracht en helpen elkaar bij nieuwe uitdagingen. We houden elkaar scherp en vieren onze successen. Met koffie, en soms ook met wijn. 

Nieuwsgierig naar onze fijne plek? Iedere dinsdag van 12:30 tot 14:00 uur hebben we een vast inloopuurtje. Dan zijn we er alle drie. Stap gerust binnen op de Heuvel 19, in Sint-Odenrode. Zoek de verbinding op en deel gerust jouw ideeën. Jij inspireert ons en wij inspireren jou. 

 

Heb je een vraag over branding, social media of wil je meer weten over de producten in De Werkwinkel weten? Je bent van harte welkom. Het enige wat we vragen is positieve energie.

Focus

En nu vind ik het wel even voldoende met uitwerken van nieuwe 

concepten. Ik barst van de ideeën, maar geniet naast alle plannen en kansen ook graag van mijn thuis. Groot geluk zit in kleine dingen. 

 

 


Voor samenwerken qua teksten? Check 
www.liekevancasteren.nl.

Voor samenwerken qua social media? Check www.jouwsocialstudio.nl.

Voor samenwerken op een fijne locatie? Check Instagram @dewerkwinkel_sintoedenrode

 

Deel dit bericht

Bekijk meer samenwerkingen

Wedo Advocaten

In een ver verleden heb ik een studie Recht gevolgd. Deze kennis kwam na 15 jaar eens van pas. Samen…

Meer lezen
Jouw Social Studio

Geen tijd voor social media? Hoor ik vaker. Vorig jaar ben ik gestart met mijn bedrijf “Project Zinvol”. Als tekstschrijver…

Meer lezen
Digitale bazen

Het werken voor verschillende opdrachtgevers zorgt voor voldoende afwisseling in mijn werk. Wanneer de telefoon gaat met een vervolgopdracht van…

Meer lezen
Contact

Project Zinvol

Lieke van Casteren

Contact formulier

"Waarom moeilijk doen, als het samen kan."