Geen tijd voor

Social Media?

Elke opdracht of project heeft een eigen verhaal. Een aantal daarvan deel ik graag met jullie. Lees je mee?

Project zinvol.

Voor zinvolle teksten en projecten.

Geen tijd voor Social Media?

Hoor ik vaker. Vorig jaar ben ik gestart met mijn bedrijf “Project Zinvol”. Als tekstschrijver focus ik me op teksten voor ondernemers. Teksten voor nieuwe websites, columns en klantverhalen. Steeds vaker met de vraag om ook scherpe teksten te schrijven voor social media. En aan die vraag geef ik natuurlijk graag gehoor. Maar dan wel met het complete plaatje, niet enkel de teksten.

Volle Agenda

Instagram, Facebook en zeker ook LinkedIn: we besteden er allemaal tijd aan. Is dat scrollend? Of post je ook actief? Regelmatig begrijp ik dat collega ondernemers wel willen posten, maar de beschikbare tijd daarvoor vaak een grote uitdaging is.

De agenda die vol staat met andere afspraken of een spoedklusje; er is altijd wel een reden te bedenken waarom een post plaatsen niet lukt. Laat staan op meerdere platforms, meerdere malen per week. Laat staan voor een langere periode, consequent, met waardevolle content en graag ook nog met een goede reactie richting toekomstige klanten of samenwerkingen.

Jouw Social Studio

Herkenbaar? Dan heb ik dé oplossing! Samen met Ruud van de Pol (Pixelboxmedia) ben ik een tweede bedrijf gestart: ‘Jouw Social Studio’. Daarbij werken wij nauw samen met Eva Jansen (Watjezietbenjezelf). Vanuit onze eigen expertises bieden wij letterlijk het complete plaatje aan. Social media content, met optionele diensten.

Ruud van de Pol, Pixelbox Media

Als on- en offline vormgever ben ik natuurlijk ook bezig met social media. De combinatie met Eva en Lieke maakt dat we een compleet pakket kunnen aanbieden. Samen zetten we in het voortraject de juiste focuspunten neer voor een ondernemer. Wij pakken vervolgens het stokje over. Zij focus op hun business, wij focus op hun social media.

Plan & plannen

Het plan ontstaat vanuit ‘jouw intake’. Dit is een afspraak waarin we gezamenlijk bepalen op welke kanalen, in welke frequentie we gaan posten. En vooral waarom: wat wil je bereiken? Nieuwe klanten, meer bereik, meer (naams)bekendheid? Ook gaan we in datzelfde gesprek inzoomen op andere aspecten: is er al een huisstijl aanwezig die we doorvertalen op social media? Zijn er voldoende sprekende beelden of is een goede fotoshoot zinvol?

Door een uitgebreide intake kunnen we vervolgens, veelal op afstand samenwerken. Jij alle aandacht voor jouw onderneming. Wij met aandacht aan de slag voor jouw social media. Alle wensen worden verwerkt in een plan, waarmee we vervolgens per maand de content gaan schrijven en inplannen.

Rol behang

Het plan is letterlijk ontstaan op een rol behang. Schetsen en krassen. Voldoende koffie. Met het eerste plan van aanpak, zijn we in gesprek gegaan met Arent van Dijk. Uiteindelijk hebben we besloten om Jouw Social Studio onder begeleiding van Startup Meierijstad verder op te zetten.

Op naar social successen!

Een klein en enthousiast team, met voldoende expertises en de juiste ervaring. Met Jouw Social Studio willen wij successen boeken op social media voor ondernemers. Meer weten? Neem gerust contact op met mij of via info@jouwsocialstudio.nl.

Deel dit bericht

Bekijk meer samenwerkingen

Wedo Advocaten

In een ver verleden heb ik een studie Recht gevolgd. Deze kennis kwam na 15 jaar eens van pas. Samen…

Meer lezen
Jouw Social Studio

Geen tijd voor social media? Hoor ik vaker. Vorig jaar ben ik gestart met mijn bedrijf “Project Zinvol”. Als tekstschrijver…

Meer lezen
Digitale bazen

Het werken voor verschillende opdrachtgevers zorgt voor voldoende afwisseling in mijn werk. Wanneer de telefoon gaat met een vervolgopdracht van…

Meer lezen
Contact

Project Zinvol

Lieke van Casteren

Contact formulier

"Waarom moeilijk doen, als het samen kan."