Werken met bazen,

niet voor de baas

Elke opdracht of project heeft een eigen verhaal. Een aantal daarvan deel ik graag met jullie. Lees je mee?

Project zinvol.

Voor zinvolle teksten en projecten.

Werken met bazen, niet voor de baas

Het werken voor verschillende opdrachtgevers zorgt voor voldoende afwisseling in mijn werk. Wanneer de telefoon gaat met een vervolgopdracht van een eerdere opdrachtgever, zit ik juichend achter mijn bureau. Zij blijkbaar blij, ik ook blij!

Zo heb ik al een paar keer teksten in opdracht van Digitale Bazen mogen schrijven. Sinds de start van mijn bedrijf eind vorig jaar, wisten Lars en Rob mij al snel te vinden met een eerste opdracht. Ondertussen ben ik bezig met het schrijven van de teksten voor hun eigen website. En dat is spannend, maar ook fijn (#hennyhuisman).

Schrijven voor ondernemers

Als freelance tekstschrijver kun je allerlei opdrachten aannemen. Ik heb besloten om me met Project Zinvol duidelijk te positioneren. Ik schrijf voor (en daarmee over) ondernemers. Dat doe ik al langer via een blog, ontstaan vanuit een hobby: www.localtwentyfive.nl. Later daar meer over.

De gesprekken met ondernemers zorgen voor inspiratie en positieve energie. Zij zijn vaak enthousiast en vertellen gedreven over hun bedrijf en de weg hier naar toe. Dat geeft voldoende prikkels voor teksten. Zo sprak ik ook voor het eerst met de mannen achter Digitale Bazen, voor een blog over het verhaal achter hun bedrijf.

Digitale Bazen

Dat gesprek was erg leuk. Lars en Rob zijn enthousiast en toegankelijk in de omgang. De manier waarop Digitale Bazen is ontstaan bijzonder. Ze werken, leveren en groeien letterlijk in de zesde versnelling. Samen schreven we een vacature voor de allereerste medewerker die bij hun in dienst kwam. Inmiddels heb ik al meerdere teksten mogen schrijven. Hun bedrijf gaat als een raket.

Rob van Diessen, Digitale Bazen

Met enige regelmaat werken wij samen met Lieke van Casteren. Waarom? Heel simpel: het is een feestje om met haar te mogen werken. Ze tovert de meest speelse teksten op papier (of beter gezegd: het scherm), communiceert helder over haar ideeën, weet deadlines perfect na te komen en denkt bovenal creatief mee buiten het schrijven van goede teksten om. Dit is prettig voor ons, maar nog veel meer voor onze klanten. Wat ons betreft werken we nog lang met Lieke van Casteren samen.

Mooie woorden

Afgelopen periode ben ik gestart met het schrijven van de teksten voor hun nieuwe website. Daarvoor hebben we een aantal keer bij elkaar gezeten en heb ik de mannen nog beter leren kennen. Het is mooi om te zien hoe zij ieder vanuit hun eigen vakgebied en passie zorgen voor enorme groei van Digitale Bazen. Bedankt voor jullie mooie woorden. Ik zal ervoor zorgen dat jullie verhaal in net zo’n mooie woorden wordt beschreven!

Ook samenwerken?

Lijkt me heel leuk. Zeker als je een ondernemer bent. 😉 Let wel op, naast het schrijven van teksten geniet ik ook enorm veel van mijn vrije tijd. En die is best schaars. Neem dus alsjeblieft op tijd contact op, zodat we samen jouw verhaal kunnen omtoveren naar de juiste woorden.

Deel dit bericht

Bekijk meer samenwerkingen

Wedo Advocaten

In een ver verleden heb ik een studie Recht gevolgd. Deze kennis kwam na 15 jaar eens van pas. Samen…

Meer lezen
Jouw Social Studio

Geen tijd voor social media? Hoor ik vaker. Vorig jaar ben ik gestart met mijn bedrijf “Project Zinvol”. Als tekstschrijver…

Meer lezen
Digitale bazen

Het werken voor verschillende opdrachtgevers zorgt voor voldoende afwisseling in mijn werk. Wanneer de telefoon gaat met een vervolgopdracht van…

Meer lezen
Contact

Project Zinvol

Lieke van Casteren

Contact formulier

"Waarom moeilijk doen, als het samen kan."